Sort/hvid fotos af de ni forskere i Universal Design Hub netværket

 

Velkommen i Bevica Fonden til Emil Falster

Bevica Fonden har ansat Emil Falster i en treårig stilling, hvor han med tilknytning til Universal Design Hub og Institut for Sociologi og Socialt Arbejde ved Aalborg Universitet skal gennemføre et post.doc.-projekt. Projektet søger at etablere et vidensgrundlag omkring forholdet mellem begreberne menneskesyn, handicap og inklusion – et vidensgrundlag, der kan bidrage til en ny tilgang til inklusion af mennesker med handicap i samfundet generelt og i store samfundsmæssige agendaer på feltet: Verdensmål2030, uddannelse, arbejdsmarked og ligeværdighed.

”Emil er et stort talent inden for forskningsfeltet i Universelt Design. Hans ph.d.-afhandling med titlen Vi kæmper for at leve har vi fulgt tæt herinde i fonden, og hans kommende projekt er en vigtig del af vores strategiske linje og arbejde frem mod 2030”, siger Marianne Kofoed, direktør i Bevica Fonden.

Forskningsdirektør og leder af fondens strategiske satsning, Universal Design Hub, udtaler: ”Vi er meget begejstrede for at få Emil som kollega og som in house forsker de næste tre år. Det bliver også spændende at udvide samarbejdet med Aalborg Universitet, hvor UD-feltet har stærke repræsentanter.”

Emil Falster tiltrådte sin stilling d. 3. januar 2022.

Emil Søbjerg Falster

Cand. scient.adm og Ph.D

Læs Emil Falsters forskerprofil

Læs mere om Emils forskning

Del: