Sort/hvid fotos af de ni forskere i Universal Design Hub netværket

 

Playbook for Universal Design

DTU Skylab har udarbejdet en Playbook for Universal Design med det formål at inspirere til udvikling af ​​inkluderende løsninger – uanset om det er i undervisningen eller til korte workshops og længere arbejdssessioner.

Playbook for Universal Design indeholder en samling af designmetoder, der kan bruges i enhver designproces. Hvert kort indeholder nyttige oplysninger om forskellige funktionsevner og eksemplificerer disse som både permanente og midlertidige. På denne måde kan alle funktionsevner blive indtænkt i designprocessen og udvikleren kan være sikker på, at de vælger den bedst passende metode til at opfylde deres formål.

Playbook for Universal Design er udviklet af post doc. Dagny Valgeirsdottir fra DTU Skylab i samarbejde med juniorkonsulenterne Maria Væver Olsen og Astrid Kofod Trudslev. Den er del af initiativet ”Technology Leaving No One Behind”, som er muliggjort af Bevica Fonden.
Indtil videre findes Playbook for Universal Design i spillekort udgave og digitalt, som kan findes her: https://universaldesignguide.com/

UDNyt

Del: