Projekbeskrivelse

“Det handler i højere grad om, at designe nogle løsninger, der inkluderer alle mennesker uanset, hvad deres forudsætninger er”

Marie Christoffersen Gramkow er ansat som projektleder hos Folkemødet med ansvar for at forbedre tilgængeligheden for mennesker med handicap. Projektet er et samarbejde mellem Foreningen Folkemødet og Bevica Fonden, og ambitionen er at skabe en demokratifestival, hvor alle kan være med, og hvor universelt design er det grundlæggende princip, når Folkemødet løber af stablen, men også i øvrige aktiviteter, som Folkemødet er involveret i. Hun arbejder derfor målrettet med at mindske de barrierer, der måtte være for både fysisk, mental og social deltagelse – det være sig både mindre operationelle forbedringer, men også større indsatser og samarbejder, som så mange som muligt kan få gavn af.

Marie Christoffersen Gramkow er ph.d. i landskabsarkitektur og tidligere ansat som adjunkt ved Københavns Universitet, hvor hun beskæftigede sig med forholdet mellem natur, sundhed og design med et særligt fokus på universal design og tilgængelighed. Med en evidens-baseret tilgang har hun primært arbejdet med design af urbane og grønne områder, så de bliver både sundhedsfremmende og tilgængelige.

Marie Gramkow

Marie Christoffersen Gramkow

Projektleder Folkemødet

Tilgængelighed / Universelt design

Læs forskningsprofil her

Kontaktoplysninger: marie@folkemoedet.dk / +45 40299998 

Del:

 

Læs mere fra forskeren